Nicholas Oldland: A vadvízi kaland (A medve, a jávorszarvas és a hód, 4. rész)

Nicholas Oldland: A vadvízi kalandA három, korábban már bemutatott mese színvonalas folytatása A vadvízi kaland című új könyv, amelyben a három jó barát közös kiruccanást tesz a gyors sodrású folyón.

Mindhárom főhős a korábban már bemutatott ismertetőjegyivel és tulajdonságaival, a tőle elvárható módon viselkedik, ami persze kisebb-nagyobb bonyodalmakat idéz elő. Legtöbb esetben a felmerülő problémát csak együtt sikerül megoldaniuk, és hol a szarvas, hol a medve vagy a hód ötlete vezet eredményhez. Utazásuk során megismerik egymás erősségeit és gyengeségeit, így még szorosabbá válik a barátságuk. Természetesen most is megjelenik a mesében kis mellékszereplőként a madár, és az eseményeket a korábbiakból ismerős színes, vicces, jól kidolgozott illusztrációk kísérik.

A kaland nem fejeződik be a kötet végére, így valószínűleg a folytatásból fog kiderülni, hogy a kedves kis főhőseinknek sikerül-e épségben hazaérkezniük a kihívásokkal teli utazás végén… Remélem, mihamarabb a polcokra kerülhet a folytatás!

Nicholas Oldland: A vadvízi kaland
Tessloff és Babilon Kiadó, 2013.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .