Sylvia Day: Rabul ejtve (Crossfire-sorozat, 4. rész)

Sylvia Day: Rabul ejtveA sorozat negyedik részében folytatódik Gideon és Eva szerelmi párbaja, amelyben immár házastársként köszönthetjük őket, bár a külvilág felé még azt a látszatot keltik, hogy csak jegyesek…

Mivel Gideon szó szerint nem tud élni Eva nélkül (mert ha külön vannak, a rettenetes gyerekkora miatt folyton rémálmok gyötrik), hirtelen ötlettől vezérelve, titokban összeházasodtak. Eva gyakorlatilag Gideonnál lakik, és szerelmeskedve töltik a hétköznapokat. Dolgozni járnak, otthon pedig sokat szeretkeznek – nagyon sokat….! A könyv egy aktusokkal teli pornófilm forgatókönyve is lehetne, mert kezdetben a történet nem más, mint sok szex, kevés átkötő beszélgetéssel.

Mikor ez már kezdene unalmas lenni, az írónő Gideon múltját kezdi el feszegetni, így kreálva némi konfliktust. Gideont a gyerekkori pszichológusa szexuálisan zaklatta, innen adódik az Eva által gyakran emlegetett sebzettsége. Gideon ugye mindig is a kemény és vad szexet szerette, ezzel büntette önmagát és a nőket is, bár számomra nem teljesen világos, hogy amiért egy felnőtt férfi zaklatta őt, miért a nőkön áll bosszút? De a történet szempontjából ez nem fontos, beteg és kész!

Gideon sokat szenved ebben a részben, nem csak a zaklatott múltja miatt, hanem mert az eljegyzésük hírére a korábbi szexuális partnerei is előkerülnek. Ők bántani szeretnék Gideont vagy még szerelmesek belé, és a két fiatalnak szembe kell néznie ezekkel a kihívásokkal. A másik konfliktushelyzet abból adódik, hogy Gideon egy sikeres és gazdag üzletember és Eva-n keresztül próbálják meg támadni, például Eva jelenlegi állása is veszélybe kerül. Egy tüzes vita után, gondolkodási időt kérve elhagyja Gideont, ami egy rémálom a férfi számára, és a könyv utolsó fejezetei ezekről a vívódással teli napjairól szólnak.

Az ehhez hasonló történetektől már megszokhattuk, hogy a végén úgyis egymásra találnak a szerelmesek, de hogy a kíváncsiság és a feszültség fennmaradjon, Eva feltételeket támaszt ahhoz, hogy a kapcsolatuk folytatódjon: Gideonnak sürgősen meg kell változnia! A férfi természetesen elfogadja a feltételeket, de hogy sikerül-e megváltoznia, ebben a részben még nyitott kérdés marad. Bár bizton számíthatunk rá, hogy a sikeres, gazdag, jóképű üzletembernek ez is tökéletesen fog menni!

Sylvia Day: Rabul ejtve (Crossfire-sorozat, 4. rész)
Athenaeum Kiadó, 2017.

2 comments for “Sylvia Day: Rabul ejtve (Crossfire-sorozat, 4. rész)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .