Audrey Carlan: Calendar girl, Október-november-december

Audrey Carlan: Calendar girl 4A sorozat újabb részei egyre gyengébbek: ahogy az előző kötet végén sejthető volt, sok újra a befejező résztől sem lehetett számítani. Amíg a címben levő hónapok száma stimmel, három új férfiról sajnos szó sincs. Mia kifizeti a tartozást, felhagy az eszkortsággal és riporterként kezd dolgozni, de az írónő minden más szempontból is elegyengeti Mia életét.

Az utolsó kötet szinte végig Mia hangulatainak ingadozásáról szól. Előkerül az előző kötetben eltűnt Wes, akit társaival együtt fogságba ejtettek, sokáig brutálisan kínoztak, így az október Wes lelkének megmentéséről szól. Wes a feledés érdekében szexuálisan kihasználja Miát, sokszor önmagából kifordulva teszi magáévá. A lányt ez mindaddig nem zavarja, amíg rájön, hogy ezzel csak ront a helyzeten, és ekkor fordulnak csak orvoshoz. Az orvos meglátogatásával máris javul a helyzet, és a történet már siklik is tovább más szálak felé.

A sorozatnak keretet adva lezárul Mia édesanyjának története, aki egy tévéfelvétel kapcsán kerül elő. Mia kiborul és az édesanyját is megviseli a találkozás, de a dráma bemutatása nem sikerült ütősre, az olvasóban nem vált ki különösebb érzelmeket.

Épen és egészségesen felébred a lányok 11 hónapja kómában lévő édesapja is, aki megbánja bűneit, bocsánatot kér lányaitól és boldogan élnek tovább. Elmélyül Max és Mia testvéri viszonya is, igazi családi programokat szerveznek, Wes és Mia pedig a hálószobából kilépve új, izgalmas helyszíneken szexelnek tovább. Mint egy tündérmesében, minden szál elvarrva, mindenki megtalálja a boldogságát…

Audrey Carlan: Calendar girl, Október-november-december
Libri Kiadó, 2017.

2 comments for “Audrey Carlan: Calendar girl, Október-november-december

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .