Audrey Carlan: Calendar girl – Január – Február – Március

Audrey Carlan: Calendar girl - Január - Február - MárciusEggyé válni egy nővel, aki habzsolja az életet, minden hónapban új helyre utazik és új gazdag pasival ismerkedik meg – egy eszkort lány munkájának nyomon követésénél ígéretesebb témát nem is kívánhatunk egy erotikus regénytől.

Mia Saunders párkapcsolatai halálra vannak ítélve, ugyanis speciális érzéke van a hibás pasikhoz. A legutolsó kapcsolata az egész családjára kihatott, mert egy valódi gazemberbe sikerült belebotlania. A férfi Mia játékfüggő édesapjának nagyobb összeget adott kölcsön, majd amikor az apja nem tudta visszafizetni a pénzt, csúnyán helyben hagyta. Ezután megzsarolta Miát és egy éves határidőt szabott meg a pénz visszafizetésére, különben megöli az apját. Mia végső elkeseredésében a nagynénjéhez fordul segítségért, aki egy eszkort céget vezet, vagyis lányokat ad bérbe gazdag férfiaknak, akik kényük-kedvük szerint élhetnek a szerződésben foglalt jogaikkal. Mia tehát színésznőből eszkortlánnyá válik, és egy év alatt tizenkét pasi cédája lesz.

A sorozat első része Mia első három hónapját mutatja be. Sok érdekes szituációt ki lehetett volna hozni ezekből, de az írónő sajnos kizárólag mesébe illő helyzeteket vonultatott fel. Az első kuncsaft mindjárt egy sármos, a szabadidejében szörföző üzletember, aki első pillantásra megdobogtatja a nők szívét. Mivel ennyire jóképű, a nők ragadnak rá, emiatt nem tud az üzletre koncentrálni, így édesanyja keresett neki egy profit, aki távol tartja tőle a hölgyeket… Nem túl fantáziadús a történet: a fiatalok fülig szerelmesek lesznek… Várható volt, hogy Mia a tizenkét pasi között megtalálja az igazit, de már rögtön az elsőben!?

A második férfi egy francia Don Huan, egy festő, aki Miában találja meg a múzsáját egyik projektjéhez. Erotikus festményeket készít róla, közben szikrázik a levegő, majd vad szexuális kapcsolat alakul ki köztük. A férfi érdekes volt, de a szexuális aktusok leírása rosszul sikerült, mert a szerző stílusa nem izgató, hanem néhol gyomorforgató.

A harmadik pasi meleg, és egy családi vállalkozás feje is egyben. Hogy a szexuális orientációja miatt a vállalkozása ne szenvedjen hátrányt, és a családja is békén hagyja, Miának a barátnőjét kell eljátszania. Mia segít a szerelmes férfipárnak megtalálni a boldogságot, pedig szexuálisan végig a kuncsaftja után vágyódik.

A könyvben Mia egy szexre éhes, túlfűtött nő, aki minden pasira ráugrik, de ehhez képest folyamatosan bemagyarázza magának, hogy csak az apukáját akarja megmenteni. Szó nélkül bújt ágyba az összes pasival a könyvben és benne volt az összes szexuális játékban – az egyénisége viszont mint egy csodatévő szűz: a pasik a lelkét csodálják, a meztelen festményeket is mindenki csodálja, a meleg párnak pedig szinte az őrangyala lesz – ahelyett, hogy elfogadná magát olyannak, amilyen.

Március végével elérkezünk a kötet végéhez, de a történetnek még távolról sincs vége: Mr. Április egy élsportoló pasas lesz, akit szintén Miának kell majd megmenteni…

Audrey Carlan: Calendar girl – Január – Február – Március
Libri-Insomnia Kiadó, 2016.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .